keskiviikko 14. marraskuuta 2012

HomeMadePesto/Kotitekoinen Pesto

Mama's delicious pesto!


First, I will give you a warning. This pesto sauce makes you addicted. It makes you never eat the pesto sauce from the supermarket anymore and makes you wanna eat rye bread all the time. The ingredients are clean and nutritious, but i still don't recommend for you to eat it all in one day.  It is easy and quick to make.

Ingredients:
1-2 handful of Fresh basil 
1 dl olive oil
1 dl pine nuts (you can also use almonds or cashew nuts)
Parmigiano or Grana Padano cheese to taste
1 glove of garlic
himalayan salt
black pepper

add all the ingredients to a food processor and blend until smooth. Add some olive oil if needed. Pesto gets even more tasty after a couple hours or a day.

Äidin Maukas Pesto

Ensinnakin haluan varoittaa, tahan pestoon jaa koukkuun. Et enaa halua koskeakaan supermarkettien pestoihin, haluat syoda enemman ruisleipaa ja jaakaapissasi pitaa olla tata kokoajan. Taman reseptin ainekset ovat puhtaat ja terveelliset, mutta suuren oliivioljy ja pahkinamaaran takia en kuitenkaan suosittele koko annoksen syomista paivassa tai kahdessa. Resepti on nopea ja helppo, tarvitset vain monitoimikoneen tai blenderin.

Ainekset:
1-2 ruukkua basilikaa
1 dl oliivioljya
1 dl pinjansiemenia (myos mantelit tai cashewpahkinat kayvat)
parmesan tai Grana Padano juustoa
1 valkosipulin kynsi
himalayan suolaa
mustapippuria

Sekoita kaikki ainekset monitoimikoneessa, kunnes seos on tasaista. Voit lisata oliivioljya tarpeen mukaan. Pesto tekeytyy jaakaapissa ja on jopa maukkaampaa muutaman tunnin jalkeen.

ENJOY!
-e-

2 kommenttia:

  1. Hyvä kun nää reseptit on nykyään myös suomeksi, niin ehkä voisin joskus koittaakin kokata jotain :) en jaksa alkaa kääntelee enkusta, heh :D t.Jessu

    VastaaPoista
  2. ihana kuulla! Sain kuulla monesti jo siita etten kirjoita suomeksi niin ajattelin alottaa. Toivottavasti siita on nyt hyotya! besos

    VastaaPoista