torstai 30. elokuuta 2012

Oletko valmis todelliseen muutokseen?

Nyt sinulla on mahdollisuus saavuttaa kaikki ne tavoitteet, joihin olet aina halunnut päästä, sekä löytää täydellinen tasapaino itsesi kanssa!

Oletko stressaantunut? Haluatko pudottaa/nostaa painoa? Tunnetko itsesi väsyneeksi jopa pitkien yöunien jälkeen? Oletko koukussa sokeriin tai kaipaavatko ruokailutottumuksesi muutosta? Oli ongelmasi mika tahansa, me voimme yhdessä löytää siihen ratkaisun kuuden kuukauden ohjelmani avulla. 

Niinkuin monet teistä jo tietää, opiskelen holistista ravitsemusta insitute for Integrative Nutrition koulussa. Minun toimintatapaani ei kuulu laskea kaloreita, proteiineja, hiilihydraatteja eikä rasvoja. En usko dietteihin, enkä siihen että ongelmat voi ratkaista kieltämällä tietyt ruokalajit. Sen sijaan, haluan työskennellä asikkaitteni kanssa ja yhdessä rakentaa heille onnellisen, terveen elämän, jonka kanssa jokainen viihtyy koko loppuelämän.

Minun kuuden kuukauden mittainen ohjelma on suunniteltu muuttamaan elämäsi, parantamalla itsetietouttasi, löytämällä sinulle sopiva ruokavalio, sekä tasapaino jokapäiväiseen elämääsi. Ohjelmaan kuuluu kaksi tapaamista kuukaudessa, jotka voimme tehdä joko henkilökohtaisesti, skypen välityksellä tai puhelimitse. Tapaamisten aikana määritämme sinulle henkilökohtaiset tavoitteet, suunnittelemme tarkasti kuinka voimme ne saavuittaa ja seuraamme tuloksia. Minä rohkaisen sinua pysymään tavoitteissasi, valmennan ja kannustan sinua. Saat 100%:n tuen, sekä paljon muuta.
Oletko valmis haastamaan itsesi ja löytämään tasapainoisen, terveen elämän, joka tekee sinut onnellisemmaksi kuin olet koskaan edes unelmoinut?
Jos haluat kuulla lisää ohjelmastani tai tunnet jonkun joka voisi tarvita apuani, lähetä minulle viestiä essi.liljama@gmail.com ja vastaan sinulle mahdollisimman pian. Pidathän kiirettä, sillä valitettavasti ajanpuutteen vuoksi ohjelmaan mahtuu mukaan vain hyvin rajattu määrä henkilöitä.

Let's get the ball rolling!

-e-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti